Nyt koncept: KUUrsusfag

_MG_9109

Kursusfag på KUU

Som et nyt undervisningstiltag har KUU Business introduceret kursusfag. I kursusfag får de studerende mulighed for selv at vælge mellem to forskellige fag.

Kursusfagene afvikles som udgangspunkt over 4 lektioner på to dage, og man afslutter et kursusfag med en prøve. På baggrund af prøven og ens deltagelse i undervisningen får man et diplom med en bedømmelse af, hvor godt man har klaret det.

Indtil videre har vi udbudt følgende fag: Geometri, Kommasætning, De Danske Partier samt Stav Bedre. Frem mod sommerferien vil vi desuden udbyde fagene Plakatdesign, Pressemeddelelse, Genregennemgang, Excel og Budget, Sætningsanalyse, Mundtlig Præsentation og Performance, Yoga, Mindfullness og Eksamenstræning.

Målet med kursusfagstilgangen er, at de studerende skal have større indflydelse på, hvad deres skoledag indeholder, og de er således også selv med til at påvirke, hvilke fag der udbydes. Indtil videre er erfaringerne positive og vi glæder os til at blive klogere de næste uger.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s