Sommerupdate

IMG_20170713_104558

KUU klar til et nyt skoleår

Efter en måneds ferie er KUU Business nu ved at gøre sig klar til endnu et skoleår. Introprogrammet er ved at falde på plads, skemaet for det kommende skoleår er klar og årsplanen for de projekter og arrangementer, vi skal deltage i ligger også fast.

Der er stadig enkelte ledige pladser på det nye elevhold, men allerede nu ser det ud til, at vi går et spændende skoleår i møde med både nye og gamle elever.

Sommerbesøg i Madrid

Det er dog ikke alle, der har holdt fri hele juli. Fra d. 11. til d. 14. juli var Søren Brinch og Jonas Sloth Bach nemlig en tur i Madrid for at deltage i endnu et møde i det internationale EU-projekt, som Ungdomsskolen og KUU Business deltager i.

Projektet skal munde ud i et netværk og en platform, der skal give unge bedre mulighed for at tage i praktik i udlandet. I løbet af efteråret vil vi invitere en række virksomheder, institutioner, foreninger og personer fra uddannelsesverden til at deltage i den danske del af projektet. I foråret 2018 vil vi desuden være værter for et internationalt møde i København. Vi glæder os til at fortælle mere om projektet.

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s