KUU Business på Ungdommens Folkemøde 2017

Torsdag d. 7. september havde 1.k fra KUU Business ansvaret for en aktivitet i UU København og Københavns Kommunes Ungdomsskoles telt på Ungdommens Folkemøde. I løbet af dagen deltog 170 personer i aktiviteten.

Aktiviteten

De unge havde besluttet at udfordre gæsternes holdning til uddannelsespolitik – Dette gjorde de ved første at lade gæsterne stemme på et parti uden for teltet, hvorefter de blev guidet indenfor, hvor de mødte de forskellige partiers uddannelsespolitik i form af 5 punkter. Indenfor var det dog ikke muligt at se hvilke holdninger der hørte til hvilket parti, så de her udelukkende skulle stemme ud fra holdningerne. Efterfølgende fik hver enkelt svar på om der var ændring eller overensstemmelse mellem deres to stemmerunder. Slutteligt skulle de der havde lyst udfylde et evalueringsskema.

Dataindsamling

Her resultaterne af 87 besvarede evalueringsskemaer.

AldersfordelingHar det hjulpet digHar du ændret holdningValg resultat


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s